Inloggen? Klik hier

Pluspunten van Postman

Professionele sjablonen

Onze designers maken voor jou de sjablonen waarin jouw huisstijl en logo zijn verwerkt. Met die sjablonen maak jij de mooiste visuals.

Eenvoudig dashboard

Werken met Postman kan eigenlijk niet mis gaan. Daar is het systeem te eenvoudig voor. De meeste visuals maak je binnen een minuut.

Altijd herkenbaar

Je werkt met vaste sjablonen. Daarin zitten altijd de kleuren en het logo van jouw bedrijf. Je bent en blijft als merk zo goed herkenbaar

Mobielvriendelijk

Postman is 100% mobielvriendelijk. Ook op je smartphone en tablet maak je snel en eenvoudig de mooiste visuals in jouw huisstijl.

Gratis beeldbank

Heb je een keer geen goede foto voor jouw post? Dan kies je er gewoon één uit de gratis beeldbank die in Postman zit ingebouwd.

Ontwerpen en printen

Ontwerp in Postman ook eenvoudig je eigen flyer, poster en meer. Binnen 3 werkdagen heb je het drukwerk in huis. Binnenkort meer ...
Binnenkort

Veel gestelde vragen

Wat is Postman?

Postman is een digitaal ontwerpplatform voor mkb-ondernemers en marketingcommunicatie-medewerkers van bedrijven. Zonder grafische kennis maak je in Postman eenvoudig professionele visuals in jouw huisstijl voor gebruik op social media.

Maak je in Postman ook teksten?

Nee. Postman is een tool waarmee je professionele afbeeldingen maakt in jouw huisstijl. Deze download je en publiceer je op jouw social media. De begeleidende tekst maak je zelf op het betreffende social media kanaal. Heb je ook tekstuele ondersteuning nodig, neem dan contact met ons op: tel. 06-18080821.   

Wat kost Postman?

Op basis van een jaarabonnement kost Postman slechts €29,95 per maand. Daarnaast betaal je eenmalig een bedrag (startpakket) om jouw sjablonen op maat te ontwerpen en in het systeem te verwerken.  

Kan ik Postman testen?

Heb je interesse in Postman,  dan geven we je graag toegang tot ons algemene testaccount. Zo ontdek je zelf hoe eenvoudig Postman werkt. Neem contact met ons op voor meer informatie: tel. 06-18080821.